Prijem za penzionisanog radnika Branka Filipovića

18.01.2023.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević upriličio je prijem za penzionisanog radnika Branka Filipovića, koji je stekao uslove za penzionisanje.

Filipović je zahvalio na pažnji načelniku opštine i predsjedniku Skupštine Srpku Barancu, na dostojanstvenom odlasku u penziju.

„Zahvaljujem se načelniku i predsjedniku na podršci u radu, za vrijeme mog mandata u preduzeću Komunalac. Bez njihove pomoći preduzeće bi došlo u situaciju da ne može opstati“, istakao je Filipović.

On je rekao da je zhavalan na tome što u penziju odlazi iz preduzeća, a ne sa Zavoda za zapošljavanje.

„Mladima poručujem da vole svoj posao, da savjesno obavljaju posao, da sarađuju sa pretpostavljenim i kolegama jer bez timskog rada nema ni napretka“, poručio je Filipović.

Đurević je rekao da je ovo skroman gest za bivšeg direktora preduzeća Komunalac, gdje se ne smije zaboraviti njegov doprinos u prethodnom radu.

„Komunalno preduzeće je jedno od važnijih u našem gradu. Mnogo problema ima, ali zajedničkim radom i dogovorom smo uspjevali da prebrodimo sve probleme i iznađemo najbolja rješenja za naše sugrađane“, istakao je Đurević.

Baranac je poželio da Filipović što duže koristi penzionerske dane.

„Hvala mu što je dio života proveo u Komunalcu, gdje pokušao da sanira preduzeće i da građanima Višegrada omogući da njihov grad bude što čistiji“, rekao je Baranac.