Nema traga od nestalog Milivoja Radulovića

30.01.2018.

Potraga za nestalim Milivojem Radulovićem iz Višegrada nastavljena je danas u saradnji sa policijskim službenicima Granične policije BiH, potvrdila je Srni portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica.
„Policijski službenici Granične policije BiH pretraživaće danas teren od Višegrada prema Bajinoj Bašti“, rekla je Govedarica.

Ona je podsjetila da je višegradska policija 25. januara u saradnji sa Civilnom zaštitom opštine Višegrad pretražila barake u Nezucima i obalu rijeke Drine od Nezuka do Sasa.

„Privatna pretraga koja je organizovana na inicijativu Vojkana Krstića, a u kojoj su učestvovali pripadnici Civilne zaštite opštine Višegrad, organizovana je 28. januara“, dodala je Govedarica.

Ona je naglasila da nema novih tragova, te da se preduzimaju sve potrebne radnje s ciljem pronalaženja nestale osobe.

Šef Civilne zaštite opštine Višegrad Ljilja Pavlović rekla je da su pripadnici Civilne zaštite učestvovali u zajedničkim akcijama potrage za nestalim Milivojem Radulovićem koje su pokrenute 25. i 28. januara.

„Civilna zaštita je učestvovala sa svojim patrolno-spasilačkim čamcem, a vršena je pretraga na relaciji Hidroelektrana Višegrad-Stari Brod, u dužini od 12 kilometara“, istakla je Pavlovićeva.

Milivoje Radulović je porijeklom iz Zeničko-dobojskog kantona, a stanovao je u kolektivnom centru Nezuci. Nije bio sklon problemima, samac je i nezaposlen. Bavio se različitim poslovima, od moleraja do prodaje satova i nakita.

SRNA