Нема трага од несталог Миливоја Радуловића

30.01.2018.

Потрага за несталим Миливојем Радуловићем из Вишеграда настављена је данас у сарадњи са полицијским службеницима Граничне полиције БиХ, потврдила је Срни портпарол Полицијске управе Фоча Свјетлана Говедарица.
„Полицијски службеници Граничне полиције БиХ претраживаће данас терен од Вишеграда према Бајиној Башти“, рекла је Говедарица.

Она је подсјетила да је вишеградска полиција 25. јануара у сарадњи са Цивилном заштитом општине Вишеград претражила бараке у Незуцима и обалу ријеке Дрине од Незука до Саса.

„Приватна претрага која је организована на иницијативу Војкана Крстића, а у којој су учествовали припадници Цивилне заштите општине Вишеград, организована је 28. јануара“, додала је Говедарица.

Она је нагласила да нема нових трагова, те да се предузимају све потребне радње с циљем проналажења нестале особе.

Шеф Цивилне заштите општине Вишеград Љиља Павловић рекла је да су припадници Цивилне заштите учествовали у заједничким акцијама потраге за несталим Миливојем Радуловићем које су покренуте 25. и 28. јануара.

„Цивилна заштита је учествовала са својим патролно-спасилачким чамцем, а вршена је претрага на релацији Хидроелектрана Вишеград-Стари Брод, у дужини од 12 километара“, истакла је Павловићева.

Миливоје Радуловић је поријеклом из Зеничко-добојског кантона, а становао је у колективном центру Незуци. Није био склон проблемима, самац је и незапослен. Бавио се различитим пословима, од молераја до продаје сатова и накита.

СРНА