Za vikend završnica rukometnog Kupa Srpske

08.09.2023.

Sve je spremno za završnicu Kupa Republike Srpske za rukometaše, koji će ovog vikenda, u organizaciji Rukometnog saveza Srpske, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Milorada Dodika, biti održan u Višegradu, rečeno je na konferenciji za novinare Organizacionog odbora.

Predsjednik Rukometnog kluba „Višegrad HED“ Čedomir Guzina rekao je da je dobar plasman ovog višegradskog kluba rezultirao time da, nakon 21 godinu postojanja, dobiju povjerenje Saveza za domaćinstvo završnice Kupa.

„Rukometni savez Republike Srpske ispunio je svoje obaveze, a mi se nadamo da je naš dio posla urađen kvalitetno te da će svi učesnici ove rukometne smotre ponijeti najbolje utiske iz Višegrada“, naglasio je Guzina.

Predsjednik Organizacionog odbora Nedeljko Perišić rekao su, uz maksimalni angažman Rukometnog saveza Republike Srpske, lokalna zajednica Višegrad i brojni sponzori podržali održavanje ove sportske manifestacije, koja će, uz nagrade za takmičare, biti obogaćena nagradama za publiku.

„Veoma sam zadovoljan jer su svi klubovi obezbijedili poklone za posjetioce, a delegacija Rukometnog saveza Srbije obezbjeđuje kontingent dresova svoje reprezentacije“, naveo je Perišić.

Specijalni gosti, kako je rekao, biće članovi ženskog Rukometnog kluba „Borac“ iz Banjaluke.

Sutra u 17.00 časova, na programu je polufinalna utakmica između ekipa „Borac `M:tel`“ iz Banjaluke i „Sloge“ iz Doboja dok će u 19.00 časova snage odmjeriti „Višegrad HED“ i „Leotar“ iz Trebinja.

Finalni okršaj na rasporedu je u nedjelju, 10. septembra, sa početkom od 15.00 časova.

SRNA