Veterani FK „Partizan“ večeras otvaraju „Božićni turnir“

26.12.2022.

Veterani Fudbalskog kluba /FK/ „Partizan“ iz Beograda revijalnom utakmicom u Višegradu otvoriće večeras „Božićni turnir u malom fudbalu“, koji će okupiti 16 ekipa iz BiH.

Član Organizacionog odbora turnira Marko Nikitović izjavio je Srni da vlada veliko interesovanje za turnir i da je ove godine program sadržajniji, a fond nagrada veći.

Za osvojeno prvo mjesto nagrada iznosi 7.000 KM, drugo 2.000 KM, treće 1.000 KM, dok su za najboljeg igrača, strijelca i golmana turnira obezbijeđene nagrade od po 200 KM.

Nikitović je istakao da se na otvaranju turnira očekuje obraćanje načelnika opštine Višegrad Mladena Đurevića i direktora preduzeća „He na Drini“ Nedeljka Perišića.

„Na ceremoniji otvaranja `Božićnog turnira` nastupiće članovi Kulturno-umjetničkog društva iz Višegrada, mlada umjetnice Anđelina Poljčić i Jovana Šljuka, djeca iz vrtića `Neven`, nakon čega će biti odigrana revijalna utakmica veterana FK `Partizan` iz Beogarda i FK `Drina He` iz Višegrada“, naveo je Nikitović.

On je zahvalio pokrovitelju manifestacije – opštini Višegrad i mnogobrojnim sponzorima koji su pomogli održavanje turnira.

Tokom ove sportske manifestacije za posjetioce će biti organizovana tombola i obezbijeđene vrijedne nagrade.

Tradicionalna sportska manifestacija „Božićni turnir u malom fudbalu“ trajaće do 5. januara, a utakmice će biti igrane u Sportskoj dvorani Višegrad.

Organizator i pokrovitelj manifestacije je opština Višegrad, u saradnji sa Fudbalskim klubom „Drina He“ i Javnom sportskom ustanovom „Drina“ iz ove opštine.

SRNA