U četvrtak i petak manifestacija „Zimski dani“

26.12.2022.

Manifestacija „Zimski dani Višegrada“ biće održana u četvrtak i petak, 29. i 30 decembra, na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu, a najviše sadržaja prilagođeno je najmlađima.

Nakon današnjeg sastanka organizacionog odbora novinarima je potvrđeno da je cilj manifestacije da zimske dane upotpune različitim sadržajima.

Otvaranje manifestacije biće u 17.00 časova, a prvog dana nastupiće djeca iz vrtića „Neven“, članovi Kulturno-umjetničkog društva „Kralj Petar Ujedinitelj“, Anđelina Poljčić i glumac Milan Dimić.

U petak, 30. decembra, program počinje u 12.00 časova podjelom paketića, nakon čega će se publici predstaviti učenici višegradske osnovne i srednje škole. Od 17.00 časova nastupiće lokalni „Adam bend“, nakon čega će biti upriličen vatromet.

Novogodišnji bazar u četvrtak, 29. decembra, biće od 17.00 do 20.00 časova, a u petak, 30. decembra, od 16. do 18.00 časova.

Iz organizacionog odbora su pozvali zainteresovane izlagače ručne radinosti da se prijave u opštinu Višegrad, ukoliko žele učešće na nekom od štandova.

Pokrovitelj manifestacije je opština Višegrad, a manifestaciju su podržali brojni višegradski preduzetnici i ugostitelji.

SRNA