Turistička ponuda Višegrada privukla veliku pažnju

25.03.2022.

Turistička ponuda Višegrada privukla je veliku pažnju posjetilaca na Sajmu turizma u Beogradu, a dogovorena je i saradnja sa turističkim organizacijama iz Srbije, rekao je Srni načelnik ove opštine Mladen Đurević.

„Tokom obilaska Sajma posjetili smo i štand Republike Srpske i razgovarali o predstojećoj turističkoj sezoni. Višegrad i Andrićgrad imaju šta da ponude turistima i izuzetno smo srećni zbog velikog interesovanja“, naglasio je Đurević.

On je dodao da je saradnja dogovorena sa direktorom Turističke organizacije Valjevo Anom Marković kao i sa predsjednikom opštine Obrenovac Miroslavom Čučkovićem.

Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Višegrad Marko Božić rekao je da je ovogodišnji sajam prilika za uspostavljanje novih kontakata i saradnje sa kolegama iz turističke privrede Srbije.

„U doba korone ovo se tržište još više potvrdilo kao najznačajnije za turističku ponudu Višegrada, tako da i u ovoj godini imamo velika očekivanja u vezi sa dolascima gostiju iz Srbije. Nedavno smo pripremili novi štampani promotivni materijal Višegrada, a Beogradski sajam je i zvanično početak naših ozbiljnijih promotivnih aktivnosti planiranih u ovoj godini“, naglasio je Božić.

Beogradski Sajam turizma trajaće do nedjelje, 27. marta.

SRNA