Skupljanje priloga za zvona

17.02.2017.

Uprava hrama Svetog cara Lazara u Andrićgradu obavještava i moli ljude dobre volje, privatne i društvene subjekte da shodno svojim mogućnostima prilože novčana sredstva za kupovinu crkvenih zvona za hram Svetog cara Lazara i svih Srpskih mučenika u Andrićgradu.

Na jednoj od Svetih Liturgija već smo najavili da ćemo početi prikupljanje priloga, a sada evo i ovim putem želimo da upoznamo parohijane i vjernike iz našeg grada, zemlje i inostranstva da daju svoj doprinos i da se zvona što prije „oglase“ sa mjesta gdje se Bogu molitva uznosi.

Neki naši parohijani i vjernici sa strane već su dali svoje priloge, ne želeći da im se pominju imena, što je svakako jevanđelski. Međutim, zbog uvida i što bi rekli „transparentnosti“ ja sam za to da se prilozi objave, pa ćemo dva puta mjesečno dopunjavati i objavljivati sakupljeni iznos, sa inicijalima priložnika sa desne strane na našem sajtu ili klikom *OVDE* – (pogledati na dnu stranice)

Cijena zvona je 18 e po kilogramu, plus dodatni troškovi noseće konstrukcije. Prvo zvono biće teško od 300 do 330 kg. U planu je kupovina tri zvona, pa ćemo vas o daljim aktivnostima obavještavati.

Ukoliko neko želi detaljnije informacije može kontaktirati sveštenika Sredoja Andrića na telefon: +387 65 678 550 ili na e-mail: sandricx2@gmail.com

Uputstva za uplate na žiro račun

Prima: Hram Svetog cara Lazara – Višegrad, Andrićgrad

Broj računa u NLB Razvojnoj banci u KM je: 562-006-811511-6716

Svrha doznake: Prilog za zvona

Instrukcije za devizne uplate

Ako Bog da da uskoro zvona zvone!
Hvala vam! Sa Božijim blagoslovom!
_______________________
protojerej Sredoje Andrić