Selekcija „Bambi Soko“ osvojila drugo mjesto na Međunarodnom turniru u Trebinju

04.09.2017.

Pobjedom FK „Partizan“ iz Beograda završen je Međunarodni turnir „Fudbalske zvjezdice“, koji je na stadionu „Police“ okupio 24 ekipe iz regiona – 2008. godište i mlađe.
Mali fudbaleri Partizana pobijedili su u finalu Školu fudbala „Bambi soko“ iz Višegrada rezultatom 3:1, a u borbi za treće mjesto FK „Leotar“ bio je bolji od UŠS „Fortuna“ iz Mostara 3:1.

„Mislim da su svi učesnici prezadovoljni, a to vidimo već po komentarima i slikama na društvenim mrežama“, rekao je Igor Joksimović, vlasnik Škole fudbala „LeoStars“, koja je organizator turnira.
Preko 300 djece igralo je na poličkom stadionu, a gotovo toliko je bilo i roditelja, rodbine, prijatelja – da navijaju za svoje ekipe.

Organizatori su se zahvalili učesnicima koji su došli na turnir i nadaju se da će i naredne godine ponovo doći u Trebinje.

„Sljedeće godine očekujemo i dolazak velike četvorke EX-YU fudbala da dođe na turnir i trudićemo se da prodremo u Evropu da dovedemo još neke eminentne ekipe“, kazao je Joksimović.

U taboru pobjednika turnira nisu krili zadovoljstvo što u Beograd nose pobjednički pehar.

Crno-beli su došli da vide gdje su ekipe u odnosu na region i da vide ima li interesantnih pojedinaca u ostalim ekipama.

„Videli smo dosta interesantnih klinaca i to je dobro za nas, a osvojili smo i prvo mesto. U potpunosti smo zadovoljni gostovanjem u Trebinju“, izjavio je Dragan Kecman, trener u FK „Partizan“, dodajući da je ovoj djeci svaki trening i turnir motiv za dalji rad.
Najbolji strijelac na turniru je Andrej Todorović, a najbolji igrač Ognjen Ristić – oba iz beogradskog Partizana, dok je najbolji golman Nikola Vilaret iz Škole fudbala „Soko bambi“iz Višegrada.