Prijem za učenike generacije

21.07.2017.

Vršilac dužnosti direktora preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Nedeljko Perišić organizovao je danas prijem za učenike generacije višegradske Srednje škole „Ivo Andrić“ Draganu Čarapić i Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Vuka Šijakovića.

Perišić je rekao da je preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ faktor privredne i energetske stabilnosti Republike Srpske i da se u velikoj mjeri oslanja na kadar iz Višegrada, zbog čega je važno uspostaviti dobru komunikaciju sa mladima.

„Zadovoljstvo mi je da primim mlade i uspješne ljude. Nastavićemo i dalje da ih podržavamo i želim im svima uspješnu budućnost“, istakao je Perišić.

Učenik generacije Srednje škole „Ivo Andrić“ Dragana Čarapić zahvalila je na prijemu, jer je prepoznat njihov trud i zalaganje.

„Na ovaj način sam podstaknuta na dalji rad. Upisala sam Elektrotehnički fakultet u Novom Sadu“, dodala je Čarapićeva.

Učenik generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Vuk Šijaković rekao je da mu ovaj prijem služi kao podsticaj da ostvareni uspjeh ponovi u srednjoj školi.

Direktor Srednje škole „Ivo Andrić“ Đorđe Mršević kaže da ova škola i preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ imaju veoma dobru saradnju.

„Dobijamo podršku od `Hidroelektrana na Drini`. Naši učenici idu na sva takmičenja i zato je jedan od njih i najbolji“, rekao je Mršević.

Direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Momir Radojčić ocijenio je da je ovo podstrek za sve učenike da nastave da se bore i uče, jer se rad uvijek prepoznaje.

„Zahvaljujem se preduzeću `Hidroelektrane na Drini`, koja je naš pouzdan partner na svim poljima, a posebno kada je riječ o nadarenim učenicima“, dodao je Radojčić.

SRNA