Prijem za penzionisanog komandira

04.12.2018.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević upriličio je danas prijem za bivšeg komandira lokalne stanice javne bezbjednosti Zorana Ušćumlića koji ovih dana odlazi u penziju.

Ušćumlić se zahvalio načelniku opštine Višegrad na izuzetnoj saradnji i korektnom odnosu u prethodnom periodu.

„Veoma sam zahvalan na svim njegovim aktivnostima koje su doprinjele da se unaprijedi rad Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i policijske stanice Višegrad“, ističe Ušćumlić.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević kaže da je opština imala dobru saradnju sa Ušćumlićem i da će uvijek pridavati značaj svim ljudima koji su obavljali visoke funkcije u ovoj lokalnoj zajednici.

„Mi se ne odričemo dobrih i kvalitetnih ljudi, a zajedno ćemo učestvovati i u budućim projektima koji su za dobrobit svih stanovnika Višegrada“, naglašava Đurević.

On podsjeća da je na višegradskim ulicama povećan broj sigurnosnih kamera koje su uticale da ovaj grad bude veoma bezbjedan.

„Svaki dan u Višegradu je sve veći broj turista, a u zadnjih godinu dana veliki broj migranata prolazi kroz našu opštinu i mi smo se opredjelili da na takav način i u saradnji sa MUP-om Republike Srpske povećamo bezbjednost svih naših sugrađana“, smatra Đurević.

Đurević dodaje da je nedavno upriličen sličan prijem za odlazak u penziju bivšeg direktora Srednje škole „Ivo Anrić“ Đorđa Mrševića.