Prijem za penzionere opštinske uprave

21.09.2021.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević upriličio je povodom krsne slave opštine Male Gospojine prijem za penzionisane radnike opštinske uprave i tom prilikom im uručio prigodne poklone.

„Kao i svake godine organizujemo prijem penzionera koji su svoj radni vijek proveli u opštinskoj administraciji. Zadovoljstvo nam je da se odazovu i posebno što vidimo da im je drago što ih se sjete njihove kolege“, rekao je Đurević.

On je naglasio da se i u ovim teškim vremenima uspijevaju sve obaveze ispuniti, a tako i na dan slave opštine.

Penzioner Todo Škobo zahvalio je načelniku i upravi koji se sjete penzionera.

„Malo je kolektiva koji na slavu poziva i svoje radnike. U ime penzionera opštine i penzionera Višegrada zahvaljujem se i želim mnogo sreće“, rekao je Škobo.

Penzionisani radnik opštinske uprave Anđa Tasić zahvalila je načelniku koji se sjetio penzionera i rekla da im ovaj prijem znači mnogo.

Obilježavanje krsne slave i Dana opštine počinje liturgijom u Crkvi Rođenja Presvete Bogorodice.

Nakon liturgije uslijediće litija ulicama od hrama do zgrade opštinske uprave u Andrićgradu, gdje će biti obavljeno lomljenja slavskog kolača.

U 12.30 časova u sali fakulteta u Andrićgradu planirana je dodjela zahvalnica zaslužnim pojedincima koji su doprinijeli razvoju i promociji turizma u opštini Višegrad.

SRNA