Prijem za penzionere opštinske uprave

21.09.2023.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević upriličio je danas prijem za penzionisane radnike Opštinske uprave, povodom krsne slave opštine – Male Gospojine, te im uručio prigodne poklone.

„Tradicionalno, kao i svake godine organizujemo prijem za penzionisane radnike. Ove godine je veliki broj penzionera, lijepo ih je vidjeti nasmijane i zdrave. Svake godine ih je sve više, što pokazuje da i njima znači prijem, da ih nismo zaboravili“, rekao je Đurević.

Penzioner Todo Škobo zahvalio je načelniku i Opštinskoj upravi za prijem. „Malo je kolektiva koji na slavu poziva i svoje penzionisane radnike. Zaslužili smo, veliki je rad bio“, rekao je Škobo.

Penzionisani radnik Opštinske uprave Anđa Tasić zahvalila je načelniku koji se sjetio penzionera i rekla da im ovaj prijem znači mnogo.

„Divno nam je, da nam ovako ostane, da budemo složni, da dolazimo. Srećna sam što sam ovdje“, istakla je Tasić.

Obilježavanje krsne slave i Dana opštine počinje liturgijom u Crkvi Rođenja Presvete Bogorodice. Nakon liturgije uslijediće litija ulicama od hrama do zgrade Opštinske uprave u Andrićgradu, gdje će biti obavljeno lomljenja slavskog kolača.

SRNA