Prijem za Ilinku Baranac

25.11.2021.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević upriličio je danas prijem povodom odlaska u penziju referenta za Dječiju zaštitu u Centru za socijalni rad Ilinke Baranac, koja je dio svog radnog vijeka provela na poslovima u ovoj ustanovi.

Đurević je ovom prilikom rekao da je u današnje vrijeme rijetkost naići na ljude koji su kao Branac u potpunosti posvećeni svom poslu i da daju maksimum za ono za šta su na kraju plaćeni.

On je istakao da je Baranac jedan od boljih i vrijednijih radnika, ne samo u Centru za socijalni rad, već i u svim opštinskim ustanovama, uključujući i administraciju.

„Bilo mi je zadovoljstvo ovih pet godina sarađivati sa gospođom Baranac“, naveo je Đurević, dodajući da će  vrata opštine uvijek biti širom otvorena, ne samo za nju, već za sve one radnike koji zasluženo odu u penziju.

Baranac se zahvalila načelniku na ukazanoj pažnji i prijemu, kao i direktoru Centra za socijalni rad i kolegama, sa kojima je radila 27 godina.

„Radila sam na poslovima Dječije zaštite 23 godine i veoma sam srećna i zadovoljna što sam bila dio ove ustanove i svoj posao obavljala savjesno i odgovorno“, kazala je ona.

Branac je navela da je 20 godina radila na projektu Socijalizacije djece u Republici Srpskoj, kroz koji je više od 1.000 višegradskih mališana imalo mogućnost da ode na more u pratnji roditelja i vaspitača.