Prijem u opštini za Ognjena Koromana

30.03.2018.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević izrazio je uvjerenje da će biti velika zainteresovanost djece sa ovog područja za međunarodni dječiji fudbalski kamp, koji će na Jahorini organizovati proslavljeni fudbaler Ognjen Koroman.
Đurević je danas sa Koromanom razgovarao o fudbalskom kampu, koji će biti održan u julu.

„Vjerujem da će postojati velika zainteresovanost naše djece za kamp i da će prepoznati značaj jednog takvog projekta“, istakao je Đurević.

On je dodao da je razgovarano i o budućoj saradnji, te zahvalio Koromanu za posjetu.

Koroman je rekao da je u opštini Višegrad srdačno dočekan i da mu je pružena velika podrška za projekat koji organizuje.

„Planirano je da kamp bude održan od 1. do 7. jula na Jahorini uz prisustvo brojnih sportskih menadžera i bivših fudbalskih asova, mojih prijatelja prije svega, Sava Miloševića, Mateje Kežmana, Saše Ilića, Vladimira Petrovića Pižona, Miloša Šestića, Ivice Kralja, Dike Stojanovića, tako da će to biti plejada velikih nekadašnjih igrača“, istakao je Koroman.

Prema njegovim riječima, planiran je dolazak i igrača „Crvene zvezde“ i „Partizana“, ali to zavisi od njihovih obaveza koje budu imali.

Koroman je rekao da će uvijek izaći u susret fudbalskom klubu „Drina“ iz Višegrada i da će biti tu kada god bude trebalo za organizovanje gostovanja klubova iz Srbije, odnosno „Zvezde“ i „Partizana“ i reprezentacije.

„Na turniru u Višegradu koji se tradicionalno održava učestvovaće `Crvena zvezda` i to je jedan od dogovora sa sastanka“, napomenuo je Koroman.

Sastanku su prisustvovali članovi Uprave Fudbalskog kluba „Drina“ i članovi sekcije „Bambi-Soko“.

Koroman je rođen na Palama, igrao je za „Crvenu zvezdu“, OFK „Beograd“, „Radnički“. Bio je reprezentivac Srbije i Crne Gore.

SRNA