Predstavnici opštine Višegrad na obilježavanju krsne slave grada Doboj i Trebinja i opštine Rogatica

20.08.2023.

Predstavnici opštine Višegrad su povodom  obilježavanja Preobraženja Gospodnjeg prisustvovali obilježavanju krsne slave i Dana opštine Rogatica i krsne slave grada Doboj i Trebinje.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je zadovoljstvo prisustvovati obilježavanju krsne slave u opštinama i gradovima sa kojima Višegrad ima dugogodišnju saradnju i prijateljstvo.

„U ime opštine Višegrad i svoje ime želim im da dugo godina obilježavaju krsnu slavu i da svoj grad dostojno razvijaju“, poručio je Đurević.

Đurević je prisustvovao i svečanoj sjednici Skupštine grada Trebinja.

Gradonačelnik Ćurić je čestitajući svima slavu, rekao da je velika čast što je u Trebinje došlo preko 50 delegacija iz regiona.

„Ono što želim da poručim da zajedno i složno možemo dosta više. Treba da uradimo ono što obećamo i ovo je prilika da podsjetimo šta smo radili od prošle godine. A šta do sljedeće. Želim da se preobrazimo svi na bolje“, istakao je gradonačelnik Trebinja.

Grad Doboj obilježio je krsnu slavu – Preobraženje Gospodnje i tom prilikom predstavnici Višegrad su bili dio ove svečanosti.

Obilježavanju Dana i krsne slave opštine Rogatica prisustvovali su i predstavnici opštine Višegrad.