Podrška mladim sportistima

16.03.2023.

Načelnik Višegrada Mladen Đurević danas je na prijemu za učenike Srednje škole „Ivo Andrić“ koji su ostvarili zapažene rezultate na sportskim takmičenjima istakao da opština na ovaj način želi da podrži najbolje ambasadore ovog grada.

„U skladu sa mogućnostima pomažemo mlade ljude kako bismo im pokazali da vodimo brigu o mladoj populaciji, oni su najbolji ambasadori našeg grada koji svojim rezultatima predstave Višegrad na pravi način“, istakao je Đurević.

Direktor Srednjoškolskog centra „Ivo Andrić“ Dragana Zečević izrazila je zadovoljstvo što opština prepoznaje trud i rad učenika, jer se ulaganjem u djecu ulaže u bolju budućnost.

Ona je rekla da učenici učestvuju u svim sportskim takmičenjima koje organizuje Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, a da će od sada zahvaljujući sponzorima školu i opštinu predstavljati u jedinstvenim dresovima.

Zečevićeva je istakla da učenici imaju podršku opštine Višegrad i Uprave preduzeća „HE na Drini“ u organizaciji svih takmičenja.

Učenici Srednjoškolskog centra u ovoj školskoj godini osvojili su zapažene rezultate, treće mjesto u ženskom futsalu, treće mjesto u odbojci, a u narednim danima takmičiće se u rukometu i košarci.

SRNA