Podrška karatistkinji Seleni Lekanić za odlazak na prvenstvo Evrope

27.07.2021.

Direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Nedeljko Perišić primio je danas prvaka BiH u karateu Višegrađanku Selenu Lekanić i obećao da će ovo preduzeće podržati njem odlazak na predstojeće prvenstvo Evrope, koje će biti održano u Finskoj.

Perišić je novinarima rekao da je preduzeće preuzelo obavezu da troškove odlaska u Finsku, u najvećoj mjeri, stavi na svoj teret.

„Ponosni smo što iz Višegrada imamo prvaka BiH i siguran sam da ćemo po okončanju Evropskog prvenstva u Finskoj dočekati Selenu sa dobrim rezultatima. Karate klub `Drina` je iznjedrio mnogo šampiona i siguran sam da će Selena biti jedna od njih“, naglasio je Perišić.

On je rekao da je ovo preduzeće uvijek uz sportiste, uspješne pojedince u ostalim segmentima, te da će nastaviti da podržavaju uspješne mlade ljude.

Lekanićeva je rekla da će od nedjelje, 1. avgusta, do 9. avgusta biti na pripremama u Sarajevu, a 15. avgusta polazi za Finsku.

„Nadam se da ću uzeti medalju, a prije svega želim da predstavim svoj grad i zemlju. Hvala svima koji su me podržali, direktoru Hidroelekrane, načelniku opštine Mladenu Đureviću i treneru“, istakla je Lekanićeva.

Ona je napomenula da je ovaj prijem podstakao da radi još više za sebe, ali i za lokalnu zajednicu koju predstavlja.

SRNA