Odigrana predstava za mališane u obdaništu „Neven“

17.04.2019.

U obdaništu „Neven“ u Višegradu danas je odigrana predstava „Kad su deca kući sama“ Pozorištanca „Bubamara“ iz Beograda, u režiji Jovana Krstića.

Krstić je rekao da je ova predstava dječiji mjuzikl sa puno prikladnih songova, pisanih isključivo za namjenu današnje izvedbe.

„Predstava ilustruje razna događanja koja se dešavaju djeci kada ostanu sama kod kuće i prepuna je koreografsko-muzičkih momenata“, naveo je Krstić.

On je istakao da mu je veoma drago što gostuju u obdaništu „Neven“ i dodao da se glumci Pozorištanca „Bubamara“ tradicionalno jednom godišnje druže sa višegradskim mališanima.

Direktor obdaništa „Neven“ Danka Mitrović rekla je da je današnja predstava dio redovnih godišnjih aktivnosti ove ustanove i prediđenih godišnjim programom rada.

„Ono što je kuriozitet ove godine je da smo se prilagodili današnjim aktivnostima, a u godišnjoj predstavi, zajedno sa redovnim polaznicima obdaništa, učestvovaće i uživati i djeca koja pohađaju tromjesečni program pripreme djece za školu“, navela je Mitrovićeva.