Obilježena krsna slava u policijskoj stanici Višegrad

21.11.2022.

Pripadnici Policicijske stanice Višegrad danas su proslavili krsnu slavu Aranđelovdan i iskazali zadovoljstvo postignutim rezultatima.

„Osnovni cilj i zadatak zaposlenih je zaštita lične i imovinske sigurnosti građana. Dosadašnji rezultati pokazuju da mi uspješno izvršavamo te poslove, a tako će biti i u budućnosti“, istakao je načelnik Odjeljenja policije Policijske uprave Foča Vojislav Krunić.

Čestitajući zaposlenima krsnu slavu Aranđelovdan protojerej stavrofor Aleksandar Topalović ukazao je na značaj posla koji obavlja policija.

„Vaš posao je veoma težak i odgovoran, a najmanja greška može biti kobna i zbog toga sam, kao vaš sveštenik, srećan da ovaj dan obilježavate dostojanstveno i prisjećate se da bez pomoći Svetog arhangela Mihaila i pomoći Gospodnje ne bismo imali mir“, istakao je Topalović u besjedi.

On je policajcima poželio da imaju manje aktivnog posla i da među ljudima uvijek vladaju mir i ljubav Božija.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević čestitao je krsnu slavu rukovodstvu i zaposlenima u Policijskoj stanici Višegrad i poželio im mnogo sreće i uspjeha u obavljanju njihovog posla, napominjući da je saradnja opštinske administracije i policije u Višegradu na zavidnom nivou.

„Višegrad je jedna od bezbjednijih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj, sa vrlo malo krivičnih djela i iz godine u godinu stanje je sve bolje“, rekao je Đurević.

Povodom krsne slave MUP-a Republike Srpske radnicima Policijske stanice Višegrad koji su u ovoj godini penzionisani uručeni su prigodni pokloni.