Onlajn obuka u okviru Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju

14.04.2020.

Razvojna agencija Republike Srpske u okviru projekta „Prihvatanje neuspjeha da bi se olakšalo pružanje „druge šanse“ preduzetnicima u Dunavskoj regiji“ – DanubeChance2.0  realizuje Program podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju.

Cilj programa je pružanje podrške preduzetnicima u prevenciji krize, stvaranju  mogućnosti ponovnog pokretanja poslovne aktivnosti, informisanju o alternativnim izvorima finansiranja i promociji preduzetništva „druge šanse“. Ovaj besplatan vid podrške namijenjen je početnicima u poslovanju, preduzetnicima sa poteškoćama, kao i onima koji žele da ponovo  pokrenu posao nakon neuspjeha. Projekat DanubeChance2.0 sufinansira Evropska unija iz fondova ERDF, IPA i ENI u okviru Dunavskog transnacionalnog programa.

S obzirom na vanredne okolnosti izazvane pandemijom virusa korona, a poštujući sve propisane mjere od strane nadležnih koje uključuju zabrane okupljanja, Razvojna agencija Republike Srpske će preostale obuke okviru Programa podrške preduzetnicima sa poteškoćama u poslovanju organizovati onlajn.

Tim povodom ponovo pozivamo zaniteresovane učesnike da se prijave za učešće na onlajn obukama:

  • ”Pristup finansijama za one čiji poslovni plan nije usipio” 21. i 22. aprila 2020. godine i
  • ”Zakonodavstvo”  28. aprila 2020. godine.

Prijave sa kontakt podacima potrebno je  poslati na info@rars-msp.org  najkasnije do 17. aprila 2020. godine nakon čega će učesnici dobiti detaljna uputstva o načinu realizacije obuka.

Više informacija o ovom pozivu možete pronaći  na veb stranici Razvojne agencije Republike Srpske http://www.rars-msp.org/sr/poziv-za-ucesce-u/n1329   i Preduzetničkog portala Republike Srpske http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/banja-luka-poziv-za-uces-e-u-onlajn-obukama-u-okviru-programa-podrske-preduzetnicima-sa-potesko-ama-u-poslovanju/ .