Nova oprema za Obdanište „Neven“

22.06.2018.

U Obdanište „Neven“ u Višegradu danas je stigla didaktička oprema i igračke, te oprema za kuhinju, za šta je opština izdvojila 4.500 KM.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je ovo još jedna uspješna akcija koja je organizovana u saradnji sa obdaništem „Neven“.

„Opština Višegrad je izdvojila određena sredstva, a obdanište je nabavilo materijale za još bolji rad sa djecom. Tu su nove igračke za djecu, frižider i posuđe, koje je bilo neophodno da bi djeca imala dobru ishranu“, dodao je Đurević.

On je istakao da je ovo nastavak akcije pomoći jer je, kako je naglasio, obaveza opštine Višegrad da ulaže u djecu.

Direktor obdaništa „Neven“ Danka Mitrović rekla je da je u skladu sa usvojenim dogovorom, opština izdvojila sredstva za kupovinu opreme koja je bila neophodna u radu kuhinje ovog obdaništa.

„To je veoma važno u našem poslovanju jer će na ovaj način biti pripremana i obezbijeđena mnogo kvalitetnija ishrana za naše korisnike“, dodala je Mitrovićeva.

Ona je dodala da su sredstva obezbijeđena i za kupovinu igračaka i didaktičkog materijala.

„Zahvaljujemo načelniku opštine i njegovim saradnicima zbog osjećaja potreba u radu jedne od najznačajnijih ustanova“, istakla je Mitrovićeva.

SRNA