Njegoš Đuričić – pobjednik turnira

05.04.2019.

Pobjednik ovogodišnjeg Otvorenog turnira u stonom tenisu „Višegrad 2019“ je Njegoš Đuričić iz grada domaćina, koji je u finalu savladao Miodraga Stojanovića iz Novog Goražda.

Đuričić rekao je da je konkurencija bila veoma jaka i da je Turnir „Višegrad 2019“ dobro organizovan, kao i svake godine.

„Drago mi je da vidim sve više djece i da je stoni tenis sve popularniji među mladim. Na ovom turniru učestvujem šesti ili sedmi put, ali prvenstveno radi druženja i zabave. Rado ću se odazvati i naredne godine“, istakao je Đuričić.

Drugi finalista Miodrag Stojanović naveo je da je finale bilo veoma dobro i da je pobjednik zasluženo osvojio prvo mjesto.

U borbi za treću poziciju, Đorđe Filipović iz Zvornika pobijedio je Novaka Knežića iz Višegrada.

Najmlađi učesnik turnira Goran Tanović iz Čajniča, koji ima 11 godina, rekao je da trenira stoni tenis tri mjeseca i da je veoma zadovoljan Turnirom na kojem učestvuje prvi put.

Na Turniru „Višegrad 2019“ učestvovalo je 29 igrača, među kojim i predstavnik LOT tima iz Slovačke, Novog Goražda, Čajniča, Zvornika i grada domaćina.

Organizator i pokrovitelj Turnira je opština Višegrad, a utakmice su igrane u fiskulturnoj sali Srednje škole „Ivo Andrić“.

SRNA