NDP i SNSD o važnim pitanjima za višegradsku opštinu, ali i Srpsku

09.11.2023.

U Višegradu je danas na sastanku predsjednika NDP-a Bojana Šapurića i načelnika višegradske opštine Mladena Đurevića razgovarano o situaciji u toj lokalnoj zajednici gdje je NDP koalicioni partner sa SNSD-om, o važnim pitanjima na kojima zajednički planiraju raditi u oblasti turizma, kao i o aktuelnoj situaciji u Republici Srpskoj i načinima na koje Srpska može da odgovori na sve ono sa čim je suočena.

„Razgovarali smo o stanju u opštini Višegrad, političkoj situaciji, uzimajući u obzir da je NDP koalicioni partner sa SNSD-om. Namjeravamo da i u narednom periodu tako bude“, rekao je Šapurić.

On je naveo da je na sastanku bilo riječi i o trenutnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj i o tome kako Srpska može da odgovori na sve što se dešava.

Šapurić, koji je iz Trebinja, istakao je da je razgovarano i o protekloj turističkoj sezoni, te daljoj saradnji Višegrada sa Turističkom organizacijom grada Trebinja.

Đurević, koji je predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad, naveo je da je razgovarano o daljoj podršci NDP-a SNSD-u, o planovima bitnim za stanovnike Višegrada i o važnim pitanjima na kojima zajednički planiraju raditi u oblasti turizma.

„Sve što radimo je s ciljem boljeg standarda života, tako da su i ovi sastanci pozitivni jer opštine i gradovi trebaju biti povezani“, rekao je Đurević.

Sastanku je prisustvovala i predsjednik Opštinskog odbora NDP-a u Višegradu Danka Radović.

SRNA