Na MOSI otputovalo 73 sportista

03.07.2019.

Sportisti iz Višegrada otputovali su na 56. Međuopštinske omladinske sportske igre /MOSI/ koje danas počinju na Sokocu, a 73 sportista takmičiće se u fudbalu, odbojci, rukometu, karateu, planinarenju, biciklizmu, streljaštvu i odbojci na pijesku.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević poželio je svim sportistima uspješan nastup na predstojećem takmičenju.

„Ovo je lijepa promocija sporta i opštine Višegrad koja je i ove godine podržala odlazak naših sportista na MOSI“, rekao je Đurević.

Sekretar Rukometnog kluba „Višegrad“ Danko Jevđević rekao je da će rukometaši igrati u grupi sa ekipama iz Nove Varoši, Prijepolja i Mojkovca.

„Očekujemo povoljan rezultat i što više bodova za opštinu Višegrad, jer su se momci prethodnih dana veoma dobro spremali“, naveo je Jevđević.

Rukometaš Vlade Pecikoza rekao je da ne gaji pretjerana očekivanja jer su najmlađa ekipa na takmičenju, te istakao da će se potruditi da dođu do polufinala.

Odbojkašica Ana Nikolić kaže da na ovogodišnjim sportskim igrama očekuje zapažene rezultate njene ekipe.

Fudbaler Nemanja Bojanović rekao je da na početku takmičenja njegova ekipa neće biti kompletna, te izrazio očekivanje da će u nastavku ostvariti što bolje rezultate.

Na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama na Sokocu očekuje se učešće više od 2.000 sportista iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Federacije BiH.

MOSI će trajati do 7. jula.

SRNA