Milan Jakšić novi vršilac dužnosti načelnika za finansije

14.10.2019.

Odbornici Skupštine opštine Višegrad imenovali su danas Milana Jakšića za novog vršioca dužnosti načelnika opštinskog Odjeljenja za finansije.
Prethodno je razriješen dosadašnji načelnik Odjeljenja za finansije Njegoš Tanasković, koji je ovu funkciju obavljao tri mandata.

Tanasković je, obraćajući se odbornicima, rekao da funkciju obavlja više od deset godina i da je došlo do zamora i da je potrebno uložiti više energije.

„U dogovoru sa načelnikom opštine došli smo do zaključka da mlađe snage sa više energije treba da preuzmu ovu funkciju, a ja ću se truditi da i dalje doprinesem u svom radu“, istakao je Tanasković.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da su odbornici danas usvojili odluku o stipendiranju studenata za narednu školsku godinu, te da su usvojene i odluke vezane za realizaciju komunalne i građevinske infrastrukture.

On je najavio da se priprema Nacrt budžeta za tekuću godinu, jedan od najvažnijih dokumenata opštine Višegrad.

Predsjednik Skupštine opštine Višegrad Bilal Memišević rekao je da su odbornici upoznati o izvršenju projekata opštine Višegrad za prošlu godinu.

Novi vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za finansije Milan Jakšić /37/ diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci. U opštinu Višegrad zaposlen je 2006. godine kao pripravnik, gdje ostaje u radnom odnosu.

SRNA