Mališani održali novogodišnju priredbu

29.12.2022.

Mališani Javne ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje „Neven“ u Višegradu uz igru, pjesmu i ples zajedno sa svojim vaspitačima priredili su tradicionalnu novogodišnju priredbu u prepunoj sali Kulturnog centra „Ivo Andrić“.

Direktor obdaništa Danka Mitrović rekla je da su mališani tokom sinoćnje priredbe proveli svoje starije sugrađane kroz novogodišnju čaroliju i dodala da je sve ono što djeca svakodnevno rade u ovoj ustanovi istinska čarolija.

„Bila je ovo prilika da se kroz druženje sa svojim vaspitačima, roditeljima, bakama i dekama, djeca dobro zabave ali i da pokažu šta su sve naučili tokom proteklih godinu dana“, poručila je Mitrovićeva.

Vaspitač obdaništa „Neven“ Slobodan Sikiraš zahvalio je svim roditeljima i kolegama za saradnju tokom priprema za novogodišnju priredbu, ističući da su se mališani odlično predstavili.

„Nadam se da ćemo i u narednom periodu organizovati ovakva druženja, čiji cilj je promocija najljepšeg što imamo, a to su svakako naša djeca“, rekao je Sikiraš.

U jednočasovnom programu nastupila su djeca iz svih grupa predstavljajući kroz igrokaze, ritmiku i recitale ulogu i značaj Djeda Mraza.

U obdaništu „Neven“ boravi 98 mališana.

SRNA