„Kafe Galerija“ pobjednik Božićnog turnira

06.01.2023.

Ekipa „Kafe galerija“ iz Višegrada pobjednik je 27. Božićnog turnira u malom fudbalu u ovoj opštini.

Drugoplasirana je ekipa „Kafe upitnik“ iz Rogatice, dok je treće mjesto pripalo ekipi „Limo Čačak“ iz Višegrada.

Najbolji igrač ovogodišnjeg turnira je Rade Glišović iz ekipe „Limo Čačak“, strijelac Aleksandar Milović iz ekipe „Kod“, dok je titulu najboljeg golmana turnira dobio Slobodan Golubović iz pobjedničke ekipe turnira.

Pobjednički pehare i novčane nagrade od 7.000, 2.000 i 1.000 KM uručili su nekadašnja košarkaška reprezetativka Jugoslavije iz Višegrada Slavica Pecikoza, fudbaler ruskog „Baltika“ Gedeon Guzina i direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Nedeljko Perišić.

Učesniku turnira Veljku Škonjeviću iz prvoplasirane ekipe ovo je prvo učešće na turniru i ima samo riječi hvale.

„Ogromnu zahvalnost dugujemo ovoj divnoj publici koja je tokom cijelog turnira bila tu da bodri sve, pa i našu ekipu. Organizacija je bila na vrhunskom nivou, a sve pohvale i za sudije“, rekao je Škonjević.

Najbolji igrač turnira Rade Glišović podsjetio je da je bio na turniru prije dvije godine, te da je i ove godine sve bilo na vrhunskom nivou.

Član Organizacionog odbora turnira Jadranko Janjić rekao je da je turnir bio izvanredan i da ovo sve doprinosi nastavku njegovanja sportskog duha i tradicije.

Organizator i pokrovitelj manifestacije je opština Višegrad, u saradnji sa Javnom sportskom ustanovom „Drina“ iz ove opštine.

SRNA