Druga konferencija ženskog preduzetništva – Žene u poslovnom svijetu

12.09.2018.

,,Druga konferencija ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj – Žene u poslovnom svijetu“ održaće se u petak 28. septembra 2018. godine u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, na Trgu Republike Srpske 1 u Banja Luci sa početkom u 9:00 časova.

Ovu konferenciju organizuju  Privredna komora Republike Srpske, Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske, podržana zajedničkim programom Evropske Unije, Evropske banke za obnovu i razvoj i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj BiH.

Osnovni cilj konferencije je promocija ženskog preduzetništva, ohrabrivanje postojećih i budućih preduzetnica za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustva unaprjeđenje saradnje žena preduzetnica u regionu.

Programom Konferencije predviđeno je održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te panel diskusije kroz koju će se predstaviti iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona. U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva, održaće se i bilateralni razgovori svih registrovanih učesnika.

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija je obavezna. Rok za registraciju je 25. septembar 2018. godine.