Donacija „Beme“ Domu za lica sa invaliditetom

15.05.2023.

Tehnički direktor firme „Bema“ Marinko Umičević uručio je danas donaciju od 183 para visokokvalitetnih papuča za korisnike Doma za lica sa invaliditetom u Višegradu.

Umičević je prilikom posjete ovoj ustanovi rekao da su na molbu za pomoć uzvratili donacijom, te da je ovo treći put da pomažu ovoj ustanovi.

„Papuče su izrađene od prirodnih materijala i namijenjene su korisnicima Doma za lica sa invaliditetom. Mi smo srećni kada možemo drugima pomoći“, rekao je on.

On je napomenuo da se „Bema“, kao društveno odgovorna firma, do sada odazvala na mnoštvo humanitarnih akcija, donacija i različitih vidova pomoći direktno institucijama, ustanovama, pojedincima, a time i indirektno lokalnim zajednicama i društvu u cjelini.

Zahvalnost za darove izrazio je direktor Doma za lica sa invaliditetom Pero Krstić, naglasivši da ovo nije prva donacija „Beme“ na čijem čelu je Umićević i da umnogome uljepšava svakodnevicu korisnicama.

„Zahvalni smo kada vidimo da ima dobrih ljudi koji žele da pomognu našim korisnicima i učine njihov boravak boljim u ovoj ustanovi“, rekao je Krstić podsjetivši da su u Domu smještene 183 korisnice iz BiH.

SRNA