Odbojkašice „Hidroelektrane na Drini“ najbolji predstavnici opštine

17.04.2019.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da su članice Odbojkaškog kluba „Hidroelektarne na Drini“, koje su osvojile Šampionat Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH, najbolji predstavnici ove opštine.

„Vi ste najbolji ambasadori naše opštine ne samo u Republici Srpskoj, nego i šire, a posebno nam je drago da je uspjeh ostvaren učešćem djevojaka isključivo iz Višegrada“, naveo je Đurević na današnjem prijemu za igrače, trenere i upravu Odbojkaškog kluba „Hidroelektrane na Drini“.

Đurević je čestitao svima u Klubu na zalaganju i rezultatima, istakavši da će i dalje imati podršku opštine Višegrad.

Trener višegradskih odbojkašica Jovo Sarić zahvalio je Đureviću za čestitke, koje su im podstrek da nastave sa dobrim rezultatima.

„Obećavamo da ćemo od mladih generacija stvarati dobre osobe, đake i sportiste koji će pozitivno predstavljati naš grad“, naveo je Sarić.

Predsjednik Odbojkaškog kluba „Hidroelektrane na Drini“ Vladimir Gladanac rekao je da je takmičenje u Premijer ligi BiH novi izazov, te da će uprava Kluba obnoviti ugovore sa odbojkašicama sa kojima to nije urađeno.

„Problem Kluba je odlazak igračica koje su uigrane i dugo godina sarađuju. Nažalost, to je nešto na šta ne možemo da utičemo, ali ćemo učiniti sve da zadržimo okosnicu tima da bi što spremnije dočekali sljedeću sezonu i ostvarili naš cilj, a to je ostanak u Premijer ligi BiH“, naveo je Gladanac.

Kapiten ekipe Ivana Plećić rekla je da je veoma ponosna na sve u Klubu na ostvarenom uspjehu i zahvalila opštini Višegrad za podršku.

SRNA