Najugroženijim porodicama podijeljeni paketi pomoći

04.01.2019.

Socijalno ugroženim porodicama u višegradskom naselju Nezuci danas je povodom predstojećih božićnih praznika uručeno 40 paketa sa prehrambenim proizvodima.

Podjelu prazničnih paketa organizovali su Srpska pravoslavna crkvena opština Višegrad i preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ Višegrad u saradnji sa opštinskom upravom.

Protojerej stavrofor Aleksandar Topalović zahvalio je svima koji su učestvovali u akciji i istakao da su paketi podijeljeni onima kojima je pomoć najpotrebnija, kako bi osjetili radost Božića.

On je rekao da radost Božića treba da bude podijeljena sa svima i izrazio nadu da će ovom akcijom uspjeti da obraduju sve sugrađane koji slave praznik.

„Želim da Nova godina donese radost i bolji život svima nama koji ovdje živimo, blagodat božiju prije svega. Da nas Gospod Bog razveseli, da se što manje ljudi odseli i da nas što više bude u budućnosti“, poželio je Topalović.

Topalović je u ime sveštenstva crkvene opštine Višegrad čestitao praznik uz želju da se radost Božića useli u sva srca i da nikad ne prestaje.

SRNA