Brojni projekti u mjesnim zajednicama

27.12.2023.

Na području opštine Višegrad tokom godine realizovani su brojni projekti u svim mjesnim zajednicama, a planirani su i novi infrastrukturni projekti u 2024. godini, istaknuto je danas na sastanku predsjednika mjesnih zajednica i načelnika ove lokalne zajednice Mladena Đurevića.

„I naredne godine planirana je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, ugradnja nove rasvjete i asfaltiranje puteva“, istakao je Đurević i zahvalio predstavnicima mjesnih zajednica za dobru saradnju tokom ove godine.

Prema riječima predsjednika mjesne zajednice Višegrad dva Željka Milisavljevića, mnogo je urađeno u proteklom periodu, a definisani su i novi projekti.

„Ove godine smo sanirali vodovodnu mrežu u ulicama Karađorđeva, Radnička i Vuka Karadžića, a u narednoj godini ćemo, uz pomoć lokalne uprave i UNDP-a, realizovati brojne projekte. Kratkoročan plan je sanacija vodovodne mreže u Vidovdanskoj i Ulici Jovana Dučića“, rekao je Milisavljević istakavši da su imali podršku, ne samo načelnika opštine, već i svih struktura lokalne uprave.

Opština Višegrad ima 14 mjesnih zajednica.

SRNA