Novogodišnja priredba obdaništa „Neven“

26.12.2023.

Više od 100 mališana iz obdaništa „Neven“ zajedno sa vaspitačima priredilo je novogodišnju priredbu u kojoj su se predstavili bogatim programom plesom, pjesmom i recitacijama za roditelje i posjetioce.

Direktor obdaništa Danka Mitrović rekla je da je ovo jedna od najljepših, godišnja priredba koja se realizuje na izmaku jedne i početku naredne godine.

„To je trenutak kada sumiramo naše rezultate uspjehe i neuspjehe i sve ono što smo uradili sa našom djecom. Bilo je divno, čast i zadovoljstvo gledati naše mališane koji su bili veliki umjetnici, a njihovi roditelji se radovali poput djece“, istakla je Mitrovićeva.

Saradnik za vaspitno-obrazovni rad Sanja Kujundžić Tasić rekla je da su mališani uživali u raznim aktivnostima stvarajući nezaboravne uspomene i razvijajući važne vještine kroz igru i učenje.

„U prethodnom zajedno smo ukrašavali prostorije, pjevali pjesme i uživali u čaroliji praznika. Naši vaspitači su omogućili kreativno okruženje za djecu, a priredba je pokazala da smo mnogo toga naučili“, istakla je Kujundžić Tasić.

U obdaništu „Neven“ boravi 126 djece.