Podrška Futsal klubu „Višegrad“

26.12.2023.

Direktor Zavisnog preduzeća „Hidroelektrane /HE/ na Drini“ Višegrad Nedeljko Perišić upriličio je prijem za igrače i članove uprave višegradskog Futsal kluba i najavio podršku preduzeća i u narednoj godini.

„Koristimo mogućnost pozitivnog poslovanja da podržimo dobru sportsku priču koja je počela ove godine. Uspjeli smo odmah po inicijativi za osnivanje ovog kluba da obezbijedimo finansijska sredstva za takmičenje u prvom dijelu sezone, a ovi momci su u potpunosti opravdali naše povjerenje“, rekao je Perišić.

On je dodao da je stepen saradnje podignut i na viši nivo, te da u toku Božićnog turnira u malom fudbalu koji se održava trenutno u Višegradu ekipa Futsal kluba nastupa pod imenom „HE na Drini“.

„Želim im dosta sportske sreće, što manje povreda, a na osnovu njihovog entuzijazma siguran sam da će rezultati doći sami po sebi“, istakao je Perišić.

Potpredsjednik Futsal kluba Marko Savić zahvalio je u ime ekipe za današnji prijem, ističući da će i u narednom toku takmičenja imati podršku preduzeća „HE na Drini“.

„Prvi dio takmičenja završili smo na četvrtom mjestu tabele sa 18 bodova i dalje smo konkurentni za vrh. Sada nam slijedi pauza koju ćemo iskoristiti da analiziramo dosadašnju igru, upotpunimo nedostatke i zabilježimo još bolje rezultate u daljem takmičenju“, rekao je Savić.

Nastavak sezone za futsalere počinje 28. januara naredne godine.

SRNA