OK „He na Drini“ prvak jesenjeg dijela prvenstva

04.12.2023.

Odbojkaški klub „HE na Drini“ iz Višegrada prvi dio prvenstva u okviru Druge lige Republike Srpske /grupa tri/ završio je na prvom mjestu i u narednoj godini očekuje plasman u veći rang takmičenja, rečeno je na prijemu kod načelnika Mladena Đurevića.

Predsjednik Kluba Rade Baralić istakao je da je na sastanku, između ostalog, bilo riječi o daljem finansiranju OK „HE na Drini“ jer viši rang takmičenja zahtijeva i veća finansijska sredstva.

„Uvažavajući činjenicu da se u našem gradu uvećava broj klubova što iziskuje i veća izdavanja za sport mislim da bi ukoliko bi nam se izašlo u susret mi mogli ostvariti dobar plasman“, rekao je Baralić.

On je dodao da je jedan od prioriteta i bolje grijanje u prostorijama za treninge.

Đurević je istakao da Odbojkaški klub „HE na Drini“ zaslužuje posebnu pažnju s obzirom na to da se radi o ženskom klubu koji je pri tom i veoma uspješan u dosadašnjem dijelu takmičenja.

„Saradnja između opštine i ovog kluba je na zavidnom nivou, a danas smo razgovarali o potrebnim sredstvima za narednu godinu. Nadamo se da ćemo moći da ispunimo njihova očekivanja, a sve s ciljem najboljeg predstvaljanja naše opštine, ali prije svega zdravlja naše djece koja se bave bilo kojim sportom u ovom gradu“, rekao je Đurević.

SRNA