Podrška Karate klubu „Drina“ biće nastavljena

30.11.2023.

Karate klub „Drina“, jedan od najuspješnijih sportskih klubova u Višegradu, i ubuduće imaće podršku lokalne zajednice, rečeno je nakon današnjeg prijema za predstavnike ovog sportskog kolektiva kod načelnika opštine Mladena Đurevića.

Sekretar Karate kluba „Drina“ Obrad Gejak rekao je da su ovu godinu obilježila brojna takmičenja na republičkom i internacionalnom nivou, na kojima su postigli odlične rezultate.

„Na velikim takmičenjima kao što su prvenstva BiH i Republike Srpske, naši sportisti su osvojili veliki broj medalja, a u prilog tome govori i činjenica da imamo dvije reprezentativke Selenu Lekanić i Laru Milutinović“, istakao je Gejak.

On je zahvalio opštini Višegrad i „Hidroelektranama na Drini“ koji pružaju punu podršku ovom klubu.

Načelnik opštine Mladen Đurević čestitao je predstavnicima Karate kluba „Drina“ na postignutim rezultatima i poželio im da nastave da ovu opštinu predstavljaju na najbolji način.

„Raduje nas činjenica da su karatisti nedavno dobili nove prostorije i opremu, a ovo je prilika da zahvalim rukovodstvu Andrićgrada za ustupljeni prostor koji posjeduje odlične uslove za trening“, rekao je Đurević, koji je i predsjednik Kluba.

Članovi Karate kluba „Drina“ učestvovaće u nedjelju, 3. decembra, na takmičenju „Srpska open“ u Zvorniku.

SRNA