Nastavak podrške FK „Drina HE“

17.08.2023.

Direktor preduzeća „Hidroelektrane na Drini“ Višegrad Nedeljko Perišić primio je danas upravu i igrače Fudbalskog kluba „Drina HE“ iz ovog grada povodom početka takmičarske sezone i tom prilikom istakao da podrška neće izostati ovom sportskom kolektivu, s ciljem postizanja što boljih rezultata.
„Višegradski fudbalski klub je veoma značajan za ovaj grad, jer je riječ o kolektivu koji sljedeće godine obilježava 100 godina postojanja i naravno da nas kao društveno odgovorno preduzeće obavezuje da u punom kapacitetu budemo uz njih“, rekao je Perišić.

On je, kao dugogodišnji sportista, istakao da bavljenje sportom sa sobom nosi brojne benefite, ali da je rezultat na kraju sezone najbitniji.

„Na bazi dobre proizvodnje i poslovanja, uspjeli smo da povećamo finansijska sredstva koja će svim sportskim klubovima u ovoj godini biti potrebna“, rekao je Perišić, dodajući da će u narednih deset dana biti obavljeno potpisivanje ugovora o sponzorstvu.

Predsjednik FK „Drina HE“ Dejan Krsmanović rekao je da je preduzeće „Hidroelektrane na Drini“ kao generalni sponzor prethodnih sezona čvrsto podržavalo rad ovog kluba, te da predstavlja stub oslonca kako ovog, tako i ostalih sportskih kolektiva.

„U subotu, 19. avgusta, naš fudbalski klub kreće u novu takmičarsku sezonu koja je istorijska, jer naredne godine obilježavamo 100 godina postojanja s ciljem da se vratimo u Prvu ligu Republike Srpske“, istakao je Krsmanović i dodao da je FK „Drina HE“ tokom pauze radio na pojačanju igračkog kadra.

On je naglasio da su uspjeli da vrate nekoliko višegradskih fudbalera koji su igrali u drugim gradovima, a ekipa je prvi put pojačana sa četiri internacionalca iz Brazila koji su podigli nivo i kvalitet u klubu.

SRNA