Načelnik na Forumu sa građanima

29.12.2022.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je danas na Forumu građana i predstavnika vlasti da je na raspolaganju građanima kako bi riješili probleme sa kojima se suočavaju.

Đurević smatra da treba češće imati ovakve sastanke sa građanima da bi čuli šta je to njima potrebno, te dodao da su vrata načelnika opštine uvijek otvorena jer ne bježe od problema već nastoje da ih rješavaju.

„Bio je ovo konstruktivan sastanak na kome smo mogli da u direktnom razgovoru sa građanima razmijenimo mišljenja i iskustva, te da mi iz izvršne vlasti razmotrimo neke njihove planove i ideje za naredni period“, rekao je Đurević.

Vesna Čančar iz Demokratskog centra „Nove nade“ izrazila je zadovoljstvo zbog spremnosti predstavnika izvršne vlasti Višegrada da odgovore na sva pitanja.

Sa sastanka je od načelnika potekla ideja da se organizuje projekat edukacije najmlađih o selekciji otpada, što Čančareva smatra izuzetno dobrim.

„U narednom periodu pratićemo projekte vezano za to i zajednički ćemo aplicirati kako bi taj problem bio riješen“, rekla je Čančareva.

Demokratski centar „Nove nade“ iz Foče organizovao je Forum uz podršku Ambasade SAD u BiH.

SRNA