Đurević: Novinari važan faktor društva

28.12.2022.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je danas na tradicionalnom novogodišnjem prijemu, da su novinari važan faktor društva i da je saradnja sa medijima bila dobra.

„Saradnja sa medijima je na zavidnom nivou. Novinari su ključ dešavanja, jer u današnje vrijeme sve ono što se ne objavi kao da toga nije ni bilo“, istakao je Đurević.

Novinar Radio Višegrada Olivera Marković rekla je da se predstavnici medija mogu pohvaliti izuzetnom saradnjom sa predstavnicima izvršne, a sada i zakonodavne vlasti.

„Čelni čovjek ove opštine uvijek je našao način da odgovori na sva, pa i neka baš neprijatna pitanja novinara. Nadam se će tako biti i u periodu koji je pred nama“, istakla je Markovićeva.

Dopisnik Radio televizije Republike Srpske /RTRS/ Danko Jevđević rekao je da je iz Višegrada emitovano 250 priloga dnevno-informativnog sadržaja, te priloga iz kulture, sporta i društvenih dešavanja.

Prijemu za novinare prisustvovali su zaposleni u Radio Višegradu, dopisnici RTRS-a, Novinske agencije Republike Srpske, „Večernjih novosti“, te lokalnih i regionalnih portala.

SRNA