Novogodišnji prijemi za sportske klubove i udruženja

30.12.2019.

U opštini Višegrad održan je prijem za predstavnike sportskih klubova i udruženja iz ove opštine, povodom novogodišnjih praznika.

Načelnik opštine Mladen Đurević rekao je da je zadovoljan saradnjom i ostvarenim rezultatima na polju sporta, kulture i u ostalim društvenim aktivnostima.

„Nastavićemo saradnju i u narednoj godini, koja će po započetim projektima biti još uspješnija od ove“, istakao je Đurević.

Predsjednik Guslarskog društva „Rade Jamina“ Darko Lečić rekao je da je iza njih uspješna godina u svakom pogledu, sa velikim brojem realizovanih projekata.

„Mi smo realizovali pet projekata od kojih je opština finansirala jedan najveći a to je Sabor Srpskog izvornog pjevanja. Opština kao i načelnik opštine je uvijek tu i spreman je da podrži sve naše manifestacije“, dodao je Lečić.

Predsjednik udruženja brodara „Višegrad na Drini“ Davor Radović rekao je da je saradnja između opštine i udruženja veoma dobra.

„Nastojaćemo po planu da sve projekte završimo, što je u interesu opšteg dobra“, dodao je Radović.

Član uprave Rukometnog kluba Višegrad Danko Jevđević rekao je da je saradnja rukometnog kluba Višegrad i opštine Višegrad jako dobra.

On je istakao da opština pomaže rukometnom klubu i da raspolažu sa četiri selekcije koje vrijedno treniraju a da zahvaljujući opštini Višegrad obezbjeđuju sredstva za njihova takmičenja.

„Opština je bila pokrovitelj brojnih manifestacija i nadamo se da će i u narednoj 2020. godini opština podržati višegradske sportiste“, dodao je Jevđević.

Predstavnik Moto kluba „Pauer“ Saša Pecikoza rekao je da su do sada imali odličnu saradnju sa Opštinom Višegrad i da već deset godina uz pomoć opštine tradicionalno održavaju moto skup.

On je istakao da se nada da će se i u budućnosti nastaviti tradicija održavanja moto susreta u Višegradu.