Pobjednik Božićnog turnira ekipa „E sport“ iz Istočnog Sarajeva

05.01.2024.

Ekipa „E sport“ iz Istočnog Sarajeva pobjednik je 28. Božićnog turnira u malom fudbalu u Višegradu.

Drugoplasirana je ekipa „Kafe Galerija“ iz Višegrada, dok je treće mjesto pripalo timu „Limarija Čačak“ iz Višegrada.

Pehar i novčanu nagradu pobjedniku turnira uručio je načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević, a ostale ekipne i pojedinačne nagrade članovi Organizacionog odbora turnira.

Đurević je posebno zahvalio mnogobrojnoj publici, a organizatorima čestitao za ovaj uspješan regionalni sportski događaj.

Član Organizacionog odbora turnira Dejan Krsmanović istakao je da je ovo međunarodni sportski događaj koji okuplja veoma kvalitetne ekipe, a prati ga i vjerna publika.

Najbolji igrač ovogodišnjeg turnira je Igor Đorda iz prvoplasirane ekipe, koji je istakao da je organizacija izvanredna i da je iz godine u godinu vidan napredak.

Najbolji golman turnira Slobodan Radić rekao je da mu je ovo divno iskustvo, dok je najbolji strijelac Bojan Marković rekao da je konkurencija jaka, ali fer.

Ovogodišnji turnir je imao i humanitarni karakter – Darko Krsmanović odlučio je da dres AC „Milana“ sa autogramom Rada Krunića ponudi na humanitarnu aukciju, a najbolju ponudu, – od 500 KM dao je Višegrađanin Gedeon Guzina, fudbaler ruskog „Baltika“ i ovaj iznos biće uplaćen za liječenje Stefana Đurića iz Višegrada koji je nepokretan.

Organizator i pokrovitelj manifestacije je opština Višegrad, u saradnji sa lokalnom Javnom sportskom ustanovom „Drina“ i preduzećem „HE na Drini“.

SRNA