Одржан састанак са бившим начелницима

22.12.2017.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић одржао је данас у свом кабинету састанак са својим претходницима, начелницима, који су ту функцију обављали од 1996. до 2012. године.

„Састанак је био конструктиван, било је критика, сугестија, идеја и похвала што је све разумно и добро и сам циљ састанка је био да се чују критике и лијепе и ружне ствари. Договор је био да се у наредном периоду састајемо овдје у општини, да размјењујемо искуства и да износимо нове идеје и мислим да тако кроз заједнички рад показујемо да све што радимо, радимо са много људи јер једино тако можемо доћи до правих резултата и најбољих идеја“, рекао је начелник општине Младен Ђуревић.

Начелник општине Вишеград Александар Савић, који је ову функцију обављао од 1996. до 2004. године захвалио је актуелном начелнику на позиву.

„Ово је једна добра пракса, јер ће наша искуства њему користити у раду. Вишеград је тренутно град у коме смо тако рећи сви у граду, а мало нас је на селу, радује нас свакако то што ће се у неким мјесним заједницама да се повећа број становника“, рекао је Савић.

Начелник општине Вишеград Миладин Милићевић, функцију начелника обављао је од 2004. до 2008. године.

„Треба да похвалимо идеју начелника који нас је позвао на састанак. Посебно ме радује отварање нових радних мјеста у Вишеграду, а то говори да би се могла развијати и села“, рекао је Милићевић.

Начелник општине Вишеград Томислав Поповић, који је обављао функцију начелника од 2008. до 2012. године рекао је да је циљ овог састанка да начелник информише шта ради општина Вишеград и да побољша стандард живљења у нашој општини и да начелник чује неке од наших идеја.

„Морам истаћи своје задовољство за оно што сам чуо од начелника, а то је да се ради на уређењу града, не само градског језгра већ и све за оно што се ради по селима и по мјесним заједницама и још више о плановима који се требају реализовати у наредном периоду. Свакако најзначајније је то што начелник и општина Вишеград раде на отварању нових радних мјеста, што је највећи проблем не само у оштини Вишеград него и у ширем региону“, истакао је Поповић.