За викенд завршница рукометног Купа Српске

08.09.2023.

Све је спремно за завршницу Купа Републике Српске за рукометаше, који ће овог викенда, у организацији Рукометног савеза Српске, а под покровитељством предсједника Републике Милорада Додика, бити одржан у Вишеграду, речено је на конференцији за новинаре Организационог одбора.

Предсједник Рукометног клуба „Вишеград ХЕД“ Чедомир Гузина рекао је да је добар пласман овог вишеградског клуба резултирао тиме да, након 21 годину постојања, добију повјерење Савеза за домаћинство завршнице Купа.

„Рукометни савез Републике Српске испунио је своје обавезе, а ми се надамо да је наш дио посла урађен квалитетно те да ће сви учесници ове рукометне смотре понијети најбоље утиске из Вишеграда“, нагласио је Гузина.

Предсједник Организационог одбора Недељко Перишић рекао су, уз максимални ангажман Рукометног савеза Републике Српске, локална заједница Вишеград и бројни спонзори подржали одржавање ове спортске манифестације, која ће, уз награде за такмичаре, бити обогаћена наградама за публику.

„Веома сам задовољан јер су сви клубови обезбиједили поклоне за посјетиоце, а делегација Рукометног савеза Србије обезбјеђује контингент дресова своје репрезентације“, навео је Перишић.

Специјални гости, како је рекао, биће чланови женског Рукометног клуба „Борац“ из Бањалуке.

Сутра у 17.00 часова, на програму је полуфинална утакмица између екипа „Борац `М:тел`“ из Бањалуке и „Слоге“ из Добоја док ће у 19.00 часова снаге одмјерити „Вишеград ХЕД“ и „Леотар“ из Требиња.

Финални окршај на распореду је у недјељу, 10. септембра, са почетком од 15.00 часова.

СРНА