Ускоро постављање новог паркета у Спортској дворани

28.11.2019.

У Спортској дворани Вишеград ће у понедјељак, 2. децембра, почети постављање новог паркета и санација мокрих чворова за шта је 300.000 КМ обезбиједило предузеће „Хидроелектране на Дрини“.

Директор овог предузећа Недељко Перишић рекао је да је неопходно замијенити паркет у Спортској дворани који је комплетно уништен током поплаве, а биће санирани и мокри чворови.

„Циљ је да спортисти у овом граду имају боље услове“, навео је Перишић и истакао да је заједничка обавеза водити рачуна о млађим нараштајима.

Марко Поповић, менаџер у београдској фирми „Мускулус“, која је извођач радова, рекао је да ће бити постављен најквалитетнији паркет данског произвођача „Јункерс“ који посједује ФИБА сертификат.

Он је навео да је површина паркета у Спортској дворани око 1.300 метара квадратних и да очекују да ће паркет бити замијењен до краја године.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да у Вишеграду постоји 12 спортских клубова.

„Уз помоћ предузећа `Хидроелектране на Дрини` кренули смо у адаптацију наше спортске дворане, да бисмо омогућили спортистима боље услове. У то вриједи улагати“, нагласио је Ђуревић.

Спортска дворана у Вишеграду направљена је 2002. године.

СРНА