У току реновирање теретане

25.04.2018.

У Вишеграду је у току реновирање теретане која се налази у оквиру Спортске дворане, као и набавка спортских реквизита, за шта ће бити издвојено око 9.000 КМ, потврдио је вршилац дужности директора ове установе Братислав Иконић.

Иконић је рекао да ће просторије за спортске активности бити окречене и опремљене новим спортским реквизитима и справама.

„На овај начин желимо да дамо допринос у постизању бољих услова за тренирање спортских клубова у Вишеграду, као и бројних рекреативаца који посјећују теретану“, навео је Иконић.

Према његовим ријечима, овај пројекат финансира општина Вишеград у сарадњи са Зависним предузећем „Хидроелектране на Дрини“.

Иницијатор ове активности Горан Ћећез најавио је набавку девет нових справа, од чега пет машина, међу којима су крос-машина, лег-прес, ножна екстензија, лат-машина, сталак за чучањ, подесива клупа, клупа за трбушњаке, скот-клупа и два сета тегова.

„Значај ових активности изузетно је велики, а након реновирања надамо се већем броју чланова“, истакао је Ћећез и захвалио општини Вишеград и предузећу „Хидроелектране на Дрини“.

СРНА