У четвртак и петак манифестација „Зимски дани“

26.12.2022.

Манифестација „Зимски дани Вишеграда“ биће одржана у четвртак и петак, 29. и 30 децембра, на Тргу Николе Тесле у Андрићграду, а највише садржаја прилагођено је најмлађима.

Након данашњег састанка организационог одбора новинарима је потврђено да је циљ манифестације да зимске дане употпуне различитим садржајима.

Отварање манифестације биће у 17.00 часова, а првог дана наступиће дјеца из вртића „Невен“, чланови Културно-умјетничког друштва „Краљ Петар Ујединитељ“, Анђелина Пољчић и глумац Милан Димић.

У петак, 30. децембра, програм почиње у 12.00 часова подјелом пакетића, након чега ће се публици представити ученици вишеградске основне и средње школе. Од 17.00 часова наступиће локални „Адам бенд“, након чега ће бити уприличен ватромет.

Новогодишњи базар у четвртак, 29. децембра, биће од 17.00 до 20.00 часова, а у петак, 30. децембра, од 16. до 18.00 часова.

Из организационог одбора су позвали заинтересоване излагаче ручне радиности да се пријаве у општину Вишеград, уколико желе учешће на неком од штандова.

Покровитељ манифестације је општина Вишеград, а манифестацију су подржали бројни вишеградски предузетници и угоститељи.

СРНА