Туристичка понуда Вишеграда привукла велику пажњу

25.03.2022.

Туристичка понуда Вишеграда привукла је велику пажњу посјетилаца на Сајму туризма у Београду, а договорена је и сарадња са туристичким организацијама из Србије, рекао је Срни начелник ове општине Младен Ђуревић.

„Током обиласка Сајма посјетили смо и штанд Републике Српске и разговарали о предстојећој туристичкој сезони. Вишеград и Андрићград имају шта да понуде туристима и изузетно смо срећни због великог интересовања“, нагласио је Ђуревић.

Он је додао да је сарадња договорена са директором Туристичке организације Ваљево Аном Марковић као и са предсједником општине Обреновац Мирославом Чучковићем.

Вршилац дужности директора Туристичке организације Вишеград Марко Божић рекао је да је овогодишњи сајам прилика за успостављање нових контаката и сарадње са колегама из туристичке привреде Србије.

„У доба короне ово се тржиште још више потврдило као најзначајније за туристичку понуду Вишеграда, тако да и у овој години имамо велика очекивања у вези са доласцима гостију из Србије. Недавно смо припремили нови штампани промотивни материјал Вишеграда, а Београдски сајам је и званично почетак наших озбиљнијих промотивних активности планираних у овој години“, нагласио је Божић.

Београдски Сајам туризма трајаће до недјеље, 27. марта.

СРНА