Шумско газдинство „Панос“ обиљежило крсну славу

08.11.2019.

Шумско газдинство „Панос“ из Вишеграда ломљењем славског колача обиљежило је крсну славу Митровдан у манастиру Светог Николаја у Добрунској Ријеци код Вишеграда.

Вршилац дужности директора овог предузећа Лазо Чаркић честитао је запосленима крсну славу и истакао да је ово предузеће за првих десет мјесеци текуће године остварило позитиван резултат, након дуго година.

„До краја године очекујемо да задржимо позитиван финансијски резултат, али највише зависимо од временских услова“, навео је Чаркић.

Он је истакао да је крсна слава светиња и да је ово дио традиције, те да предузеће први пут крсну славу прославља у манастирском комплексу у Добрунској Ријеци, између двије општине Вишеград и Рудо како би на једном мјесту окупили запослене из истог предузећа са двије општине.

Архимандрит Јован Гардовић пожелио је запосленима да своје активности проведу на најбољи начин и да им Свети Димитрије помогне њихове планове у будућности.

Обиљежавању крсне славе присуствовао је начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, народни посланик Републике Српске Перо Петровић, директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић, замјеник начелника општине Рудо Миломир Видаковић и одборници Скупштине општине Вишеград.

Шумско газдинство „Панос“ послује са двије управе шумском управом Рудо и Вишеград и запошљава 95 радника.