Средњошколски центар „Иво Андрић“ обиљежио Дан школе

09.10.2023.

У Средњошколском центру „Иво Андрић“ у Вишеграду данас је, поводом рођендана нобеловца Иве Андрића, низом културно-забавних и спортских садржаја, те пријемом за ученике и запослене обиљежен Дан ове васпитно-образовне установе.

Директор Средњошколског центра „Иво Андрић“ Драгана Зечевић рекла је да је одговорност професора велика, али да ће истрајати у својој мисији стварања доброг кадра који представља будућност Вишеграда.

„Значај обиљежавања овог дана је истаћи оно што се током цијеле године ради, а то је подсјећање на Андрићево дјело и живот“, рекла је Зечевићева.

Честитке поводом Дана средњошколског центра упутио је начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, који је данас посјетио ову установу.

„Користим прилику да свим професорима и ђацима на овај дан пожелим добре резултате у будућности и изражавам увјерење да ће сви уложити максимум како би наша дјеца изашла на прави пут, постали добри људи, стекла образовање и по окончању школовања вратила се у Вишеград“, рекао је Ђуревић.

Поводом Дана Средњошколског центра ученици и њихови професори организовали су квиз знања за ученике и положили цвијеће на Андрићеве споменике.

СРНА